Nieuwe Remeha cv-ketel?

(nieuwe) Remeha cv-ketel

remeha cv ketelNu bij elke Remeha cv-ketel een gratis thermostaat!

De Remeha cv-ketel vormt het middelpunt van uw centrale verwarming. Gemiddeld gaat een cv-ketel 12 tot 15 jaar mee. Tijdig investeren in een moderne Remeha cv-ketel verbetert uw wooncomfort, bespaart u hoge energiekosten en voorkomt stijgende onderhoudskosten door storingen. Op zoek naar een nieuwe Remeha cv-ketel? Bervoets Installaties adviseert, onderhoudt en installeert uw volledig werkende installatie het hele jaar door.

Welk vermogen heeft uw Remeha cv-ketel nodig?

De capaciteit van de Remeha cv-ketel speelt een grote rol bij het verwarmen en op temperatuur houden van uw woning. Zo werkt een te kleine cv-ketel vaak onvoldoende terwijl een te grote cv-ketel juist onnodig veel energie verbruikt. Ook andere factoren, zoals toekomstige verbouwingen of gezinsuitbreiding, beïnvloeden het benodigde vermogen van uw cv-ketel. Wij berekenen voor u het juiste vermogen van uw nieuwe cv-ketel en adviseren u de best passende Remeha cv-ketel.

Moderne HR-ketel van Remeha

Een moderne HR-ketel van Remeha benut warmte uit waterdamp voor de verwarming van uw woning of bedrijfpand. Mede daarom ligt het rendement van deze condenserende cv-ketel hoger dan honderd procent. Doordat deze cv-ketel verbrandingslucht van buiten haalt, vervuilt de ketel minder en is hij dus ook minder storingsgevoelig. Ook is een moderne HR-ketel zeer geschikt voor warmwatervoorziening. Daarom worden de meeste ketels gecombineerd met een ingebouwde tapwatervoorziening of een indirect gestookte boiler.

remeha

Onderhoud Remeha cv-ketel

Wist u dat u zelf verantwoordelijk bent voor de technische staat van uw installatie voor gas, water en elektra? Helaas laat een groot aantal cv-bezitters geen onderhoud uitvoeren. Een goed onderhouden cv-installatie verbruikt minder brandstof, is veiliger en werkt minder milieubelastend.

Wacht daarom niet op de volgende storing. Laat uw toestel jaarlijks onderhouden en ga tijdig tot vervanging over. U kunt verschillende onderhoudscontracten bij ons afsluiten.

Contact opnemen voor Remeha cv-ketel

 

500+ klanten gingen u al voor

De expert uit uw regio

Wij staan voor u klaar: 24/7

Top kwaliteit-prijs verhouding