Skip to main content

Warmtepompboiler

We zijnvoortdurend op zoek naar innovatieve en duurzame oplossingen voor uw verwarmingsbehoeften. We zijn dan ook trots om onze nieuwste aanwinst te introduceren: de warmtepompboiler. Deze moderne techniek biedt een efficiënte en milieuvriendelijke manier om uw water te verwarmen, terwijl u tegelijkertijd bespaart op uw energiekosten.

Wat is een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler combineert de werking van een warmtepomp en een boiler om op een energiezuinige manier warm water te leveren. De Dynamis warmtepompboiler haalt warmte uit de omgevingslucht en gebruikt deze om water te verwarmen. Deze lucht kan bijvoorbeeld uit uw mechanische ventilatiekanaal komen, met een maximale aanzuigcapaciteit van 195 m³ per uur.

Daarnaast is de Dynamis warmtepompboiler ook beschikbaar als staand model met een capaciteit van 200, 270, 300 of zelfs 500 liter. Voor deze modellen is een dakdoorvoer noodzakelijk, wat een meerprijs van €125,- inclusief btw met zich meebrengt.

Hoeveel kun je besparen met een warmtepompboiler?

Rekenvoorbeeld

Een gemiddeld huishouden in Nederland verbruikt ongeveer 1500 m³ gas per jaar. Volgens de ISOnorm verbruikt een gezin van vier personen hiervan ongeveer 400 m³ gas alleen voor het verwarmen van water. Met de Dynamis warmtepompboiler kunt u dit gasverbruik volledig vervangen, waardoor u al snel 400 m³ gas per jaar bespaart.

Uitgaande van een gemiddelde gasprijs van €1,46 per m³, betekent dit een jaarlijkse besparing van ongeveer €584.

Netto investering en terugverdientijd

Laten we de kosten en besparingen eens op een rijtje zetten:

  1. Aanschafprijs: €2.895 inclusief btw
  2. Subsidie: €725
  3. Netto Investering: €2.895 - €725 = €2.170

Bij een jaarlijkse besparing van €584, bedraagt de terugverdientijd van de warmtepompboiler:
€2.170 / €584 = ongeveer 3,7 jaar

*Let op, dit is exclusief het stroomverbruik van de warmtepompboiler, wat geschat wordt op ongeveer €140 per jaar.

Offerte aanvragen

Wilt u ook besparen op uw energiekosten en bijdragen aan een duurzamer milieu? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor de Dynamis warmtepompboiler. Onze experts staan klaar om u te adviseren en de installatie voor u te verzorgen.

Bij Bervoets Installaties geloven we in de kracht van duurzame oplossingen. Kies voor een warmtepompboiler en zet een stap richting een energiezuinige toekomst.


Maak uw keuze
Vul uw bedrijfsnaam in.
Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw adres in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Maak uw keuze.