Skip to main content

Gas

Wilt u een gasleiding laten aansluiten of heeft u een gaslekkage? Schakel Bervoets Installaties in! Met onze ruime expertise in het aanleggen en onderhouden van gasleidingen helpen wij u graag verder.

Gas: veilig aanleggen

In veel Nederlandse huizen wordt gas voor allerlei toepassingen gebruikt. Wellicht verbruikt uw cv-ketel gas voor het verwarmen van water en kookt u op een gaskooktoestel. Aan Bervoets Installaties de schone taak ervoor te zorgen dat uw gasleidingen veilig en volgens de geldende normen en voorschriften worden aangelegd. Wij helpen u van ontwerp tot aanleg. Contacteer ons voor meer informatie.

Gaslek verhelpen

Een gaslek in uw woning zorgt vaak voor problemen. Ook ontstaat er een explosiegevaar. Daarom is het van groot belang dat u een gaslek zo snel mogelijk laat dichten. Heeft u een gaslek opgemerkt? Contacteer Bervoets Installaties dan direct door te bellen naar 0168 820 396 of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij staan altijd voor u klaar.