Onderhoudscontract cv-ketel

Bervoets Installaties specialiseert zich al jaren in het onderhouden van cv-ketels. Een cv-ketel onderhoudscontract is écht aan te raden: Goed onderhoud aan uw cv-ketel voorkomt u storing, bespaart energie en verlengt de levensduur van uw ketel.

Met een servicecontract voor uw cv-ketel bent u altijd verzekerd van onderhoud en service voor een vast bedrag per jaar.

All-In of Standaard?

U kunt bij ons kiezen uit twee contracten: All-In Service of Standaard Service. Kiest u voor de All-In Service, dan zijn materiaalkosten en arbeidsloon volledig gedekt. Bij de Standaard Service plegen wij ieder jaar vakkundig onderhoud aan uw cv-ketel en betaalt u wel eigen risico voor te vervangen onderdelen en arbeidsloon. Sluit u bij ons een onderhoudscontract af en ontstaat er een storing in uw cv-installatie? Indien u de storing voor storing voor 10.00 uur meldt, wordt u nog dezelfde dag geholpen.

Prijzen

Voor onze All-In Service betaalt u € 140,00 per jaar. Onze Standaard Service kost € 65,00 per jaar. Alle prijzen zijn inclusief btw. U kunt een All-In servicecontract afsluiten voor cv-ketels jonger dan 3 jaar. Het All-In contract vervalt zodra de cv-ketel 10 jaar oud is en kan dan omgezet worden naar een Standaard Service contract.

Onderhoudscontract aanvragen

Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw adres in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Vul merk en type in.
Vul het bouwjaar in.

Maak uw keuze.