Skip to main content

Onderhouds­contract cv-ketel

Bervoets Installaties specialiseert zich al jaren in het onderhouden van cv-ketels. Een cv-ketel onderhoudscontract is écht aan te raden: Goed onderhoud aan uw cv-ketel voorkomt u storing, bespaart energie en verlengt de levensduur van uw ketel.

Met een servicecontract voor uw cv-ketel bent u altijd verzekerd van onderhoud en service voor een vast bedrag per jaar.

Afsluiten onderhoudscontract

Bent u een nieuwe klant? Bij het afsluiten van een servicecontract inspecteren wij uw ketel. U betaalt hiervoor eenmalige kosten. De kosten van deze inspectie bedragen €240,00. Hierin zit de inspectie, onderhoudsbeurt, CO2 meting en een pakking set inbegrepen. Eventuele reparaties, onderdelen en arbeid worden doorberekend.

All-In of Standaard service?

Als u klant bent kunt u bij ons kiezen uit twee contracten: All-In Service of Standaard Service. Kiest u voor de All-In Service, dan zijn materiaalkosten en arbeidsloon volledig gedekt. Bij de Standaard Service plegen wij ieder jaar vakkundig onderhoud aan uw cv-ketel en betaalt u wel eigen risico voor te vervangen onderdelen en arbeidsloon. Sluit u bij ons een onderhoudscontract af en ontstaat er een storing in uw cv-installatie? Indien u de storing voor 10.00 uur meldt, wordt u nog dezelfde dag geholpen.

Prijzen

Voor onze All-In Service betaalt u € 195,00 per jaar. Onze Standaard Service kost € 95,00 per jaar. Alle prijzen zijn inclusief btw. U kunt een All-In servicecontract afsluiten voor cv-ketels jonger dan 3 jaar. Het All-In contract vervalt zodra de cv-ketel 10 jaar oud is en kan dan omgezet worden naar een Standaard Service contract.

All-in Service

  • Ieder jaar vakkundig onderhoud aan uw ketel

  • Storing voor 10.00u gemeld, dezelfde dag geholpen

  • Geen voorrijkosten of andere toeslagen

  • Geen eigen risico: alle reparatiekosten (onderdelen en arbeidsloon) zijn volledig gedekt

Standaard Service

  • Ieder jaar vakkundig onderhoud aan uw ketel

  • Storing voor 10.00u gemeld, dezelfde dag geholpen

  • Geen voorrijkosten of andere toeslagen

  • Wel eigen risico voor kosten van onderdelen en arbeidsloon

Onderhoudscontract aanvragen

Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw adres in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Vul merk en type in.
Vul het bouwjaar in.

Maak uw keuze.