Skip to main content

Zinken dakgoot op maat

Wilt u de dakgoten van uw woning vervangen en afwerken met zinken dakgoten op maat? En zorgt uw huidige dakgoot voor problemen? Bervoets Installaties plaatst en repareert uw zinken dakgoot. Bij ons kunt u kiezen voor standaardmaten of maatwerk. Ook leveren wij zinkwerk met aansluitende zinken afwerklijsten en regenwater afvoerpijpen speciaal voor u op maat. Daarmee krijgt u een strak afgewerkt geheel dat jaren meegaat!

Zinken dakgoten vanaf € 78,00 per strekkende meter!

Ivm de sterk veranderde markt kunnen de prijzen en  levertijden afwijken.

Waarom kiezen voor zinken dakgoten?

Bervoets Installaties plaatst uitsluitend zinken dakgoten, afwerklijsten en hemelwater afvoerpijpen gemaakt van hoogwaardig zink. We zetten de voordelen van het gebruik van zink voor u op een rij.

  • Sterk materiaal
  • Langere levensduur (gemiddeld 40 jaar)
  • Geeft uw woning een authentieke uitstraling
  • Beschadigingen zijn gemakkelijk te repareren
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Wanneer kiest u voor een zinken dakgoot op maat?

Goed functionerende dakgoten voeren al het water netjes af door de regenpijp. Wanneer uw dakgoot regelmatig overloopt of druppelt, bevat uw dakgoot zwakke plekken. Tijd voor actie! Repareer of vervang uw dakgoot tijdig om lekkages en bederf te voorkomen. Daarnaast ziet het zinkwerk er ook gewoon prachtig uit!

Vervanging of reparatie van dakgoten? Wij bekijken elke situatie afzonderlijk en leveren altijd maatwerk. Zo bieden wij u meerdere mogelijkheden. Ook voor aansluitende zinken afwerklijsten en regenwater afvoerpijpen kunt u bij ons terecht. Wij meten deze altijd speciaal voor u op waarna wij de lijsten en regenpijpen op maat maken.

Vraag nu een offerte aan

Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw adres in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Vul (een schatting van) het aantal meters in.
Vul het aantal regenpijpen in.
Maak uw keuze.
Invalid Input

Ivm de sterk veranderde markt kunnen de prijzen en  levertijden afwijken.