Skip to main content

Centrale verwarming

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in huis en in de meeste gevallen ook voor warm sanitair water. De cv-installatie verwarmt het water waarna het doorstroomt naar de radiatoren in de verschillende kamers. Daarbij komt ook heel wat leidingwerk aan te pas.

Cv-installatie

De cv-ketel vormt het middelpunt van uw centrale verwarming. Gemiddeld gaat een cv-ketel 12 tot 15 jaar mee. Tijdig investeren in een moderne cv-ketel verbetert uw wooncomfort, bespaart u hoge energiekosten en voorkomt stijgende onderhoudskosten door storingen. Op zoek naar een nieuwe cv-ketel? Bervoets Installaties adviseert, onderhoudt en installeert uw volledig werkende installatie het hele jaar door.

Verwarmingstoestellen

Als consument heeft u talrijke mogelijkheden om uw persoonlijke keuze te bepalen. Kiest u voor duurzame radiatoren en convectoren? Of heeft u liever vloerverwarming? Bij Bervoets Installaties behoort alles tot uw mogelijkheden. Onze collectie radiatoren en regelunits van onder andere Radson, Stelrad en Comap biedt u niet alleen vele modellen, afmetingen en kleuren. Ook voor kwaliteit en een goede afwerking bent u bij ons aan het juiste adres.

De keuze is niet eenvoudig. Naast kwaliteit en persoonlijke smaak is ook uw budget van belang. Een fraaie radiator geeft naast persoonlijk comfort tevens een meerwaarde aan uw woning.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem contact met ons op.