Skip to main content

Leidingwerk

Nieuwbouw of renovatie, in elke situatie speelt goed leidingwerk een rol. Met onze ruime expertise in het aanleggen van gas- en waterleidingen helpt Bervoets Installaties u graag verder. Samen met u inventariseren we uw wensen waarna we overgaan op installatie.

Gas: veilig aanleggen

In veel Nederlandse huizen wordt gas voor allerlei toepassingen gebruikt. Wellicht verbruikt uw cv-ketel gas voor het verwarmen van water en kookt u op een gaskooktoestel. Aan Bervoets Installaties de schone taak ervoor te zorgen dat uw gasleidingen veilig en volgens de geldende normen en voorschriften worden aangelegd. Wij helpen u van ontwerp tot aanleg. Contacteer ons voor meer informatie.

(Warm)water

Eerst inventariseren, dan pas installeren. Voor een warmwatervoorziening die volledig voldoet aan uw verwachtingen, is vooruit denken van groot belang. Bij nieuwbouw of renovatie dient u met een aantal zaken rekening te houden:

  • Op hoeveel punten wilt u gelijktijdig over warm water beschikken?
  • Heeft u meerdere badkamers?
  • Wordt uw vaatwasser en/of wasmachine aangesloten op de warmwaterleiding?
  • Heeft u een douche mét of zonder zijdouches?
  • Hoe groot is uw bad en hoe snel dient dit vol te zijn?

Hoeveel capaciteit heeft u nodig?

Voor warm water heeft u meestal een grotere ketelcapaciteit nodig dan voor centrale verwarming. Bervoets Installaties helpt u met de berekening van de benodigde capaciteit. Van compact gaswand met ingebouwde warmwatervoorziening tot een combinatie met een indirect gestookte boiler. Ons uitgebreide assortiment biedt voor iedere vraag een oplossing.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Contacteer ons.