Skip to main content

Waterontharder kopen?

Bespaar niet alleen geld, maar geniet ook van alle voordelen van zacht water. Bestel nu de Digisoft DS-900! Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kraan met en zonder kalkaanslag - Waterontharder

Besparen op energie, de levensduur van apparaten verlengen, vervelende kalkaanslag voorkomen én uw huidverzorging optimaliseren? Schaf vandaag nog een waterontharder aan bespaar niet alleen geld, maar geniet ook van alle voordelen van zacht water.

De hardheid van het water dat uit de kraan komt, verschilt per gebied. Hard water kan vervelende overlast veroorzaken. Denk hierbij aan kalkaanslag op kranen en sanitair, maar ook aan aanslag in bijvoorbeeld de waterkoker en een droge huid. Een waterontharder filtert calcium en magnesium uit het water en maakt een einde aan deze ongemakken. U geniet van de volgende voordelen:

  • Langere levensduur van apparaten

  • Lagere energiekosten
  • Geen kalkaanslag, dus minder schoonmaken
  • Draagt bij aan minder huidirritatie
  • Minder wasmiddel nodig dus beter voor het milieu

Digisoft DS-900 waterontharder

De Digisoft DS-900 is een waterontharder die perfect geschikt is voor huishoudens van één en maximaal vier personen. Het apparaat wordt digitaal bestuurd, dit wil zeggen dat deze waterontharder aan de hand van het aantal verwerkte m3 water zelf bijhoudt wanneer het systeem doorgespoeld moet worden. Wel zo handig! Verbruikt u niet zo veel water? Ook dat is geen probleem; mocht de hoeveelheid water binnen twee weken niet behaald worden, regenereert het systeem automatisch.

Deze waterontharder van Digisoft is erg compact kan bijna overal in huis gemonteerd worden, de plaatsing is afhankelijk van uw wensen. Het apparaat wordt als complete set geleverd zodat u de waterontharder zelf kunt installeren. Laat u dit liever door een vakman doen? Ook dat is geen probleem: de ervaren medewerkers van Bervoets Installaties komen het apparaat graag voor u installeren.

Specificaties:

Filtercapaciteit

25 liter per minuut

Afmetingen

20 x 36 x 70 cm

Zoutinhoud

12 kg

Zoutverbruik per jaar

79,2 kg

Waterontharder

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Bestel nu de Digisoft DS-900 en geniet van de voordelen van zacht water. Wilt u de waterontharder liever ook laten installeren? Tegen een kleine meerprijs zorgen wij ervoor dat u er voorlopig niet meer naar om hoeft te kijken.

Let op: wij leveren alleen in de regio (Fijnaart + 35 km)

Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw adres in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.

Invalid Input