Cv-ketel onderhoud

Goed cv-ketel onderhoud is onmisbaar voor een goede werking en lange levensduur van de installatie. Er is immers niets zo vervelend als erachter komen dat u geen warm water heeft of de verwarming niet werkt. Met tijdig onderhoud kunt u deze situaties voorkomen. Want ook voor cv-ketels geldt: voorkomen is beter dan genezen.

Reparatie cv-ketel

Als huiseigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor het cv-ketel onderhoud. Het is belangrijk dat de ketel ieder jaar gecontroleerd wordt. Hierbij kunnen gebreken tijdig geconstateerd en gerepareerd worden. Dit ziet u ook terug op uw gas- en elektrarekening. Het is namelijk zo dat wanneer er onderdelen kapot gaan in de cv-ketel, het verbruik omhoog gaat.

Storing cv-ketel

Als u een storing heeft in de cv-ketel kan dit voor veel ongemak zorgen. En zo’n storing komt natuurlijk nooit goed uit. Wanneer u regelmatig cv-ketel onderhoud uit laat voeren, worden deze storingen in 95% van de gevallen voorkomen. Heeft u onverhoopt toch last van een cv-ketel storing? Geef het dan aan ons door en wij komen het probleem zo snel mogelijk verhelpen, meestal zelfs dezelfde dag nog.

cv-ketel onderhoud makkelijk geregeld

Wij snappen dat u wel andere dingen aan uw hoofd heeft dan het onderhoud van uw cv-ketel. Daarom hebben wij handige onderhoudscontracten voor u samengesteld. Hiermee weet u zeker dat uw cv-ketel onderhoud goed en tijdig uitgevoerd wordt. U sluit al een onderhoudscontact af vanaf €65,- per jaar. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan even hier:

Vraag direct een onderhoudscontract aan

Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw adres in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Vul merk en type in.
Vul het bouwjaar in.

Maak uw keuze.