Laatste kans najaarsaanbiedingen


De winter is tot nu toe vrij zacht geweest, maar we weten natuurlijk niet wat er nog komen gaat. En de verwarming even lekker aan, is natuurlijk wel zo prettig.  Maar wilt u de verwarming weer aanzetten en merkt u dat de cv-ketel niet goed meer werkt of was uw cv-ketel sowieso al toe aan vervanging? Grijp dan nu uw kans en profiteer van de laatste ronde van onze najaarsaanbiedingen.

In onze najaarsaanbiedingen vindt u een selectie Remeha cv-ketels die niet alleen van hoogwaardige kwaliteit zijn, ze zijn ook nog eens klaar voor de toekomst en in onze actie aantrekkelijk geprijsd. Daarbovenop krijgt u er ook nog eens een slimme thermostaat en het eerste jaar onderhoud bij. De actie is nog geldig tot eind maart, wees er dus snel bij als u gebruik wilt maken van de mooie aanbiedingen.

Hybride cv-ketel

Alle cv-ketels in onze selectie zijn hybride, dit wil zeggen dat ze aan kunnen worden gesloten op een warmtepomp of zonneboiler. Dit kan meteen bij installatie, maar ook pas in de toekomst als u nog niet toe bent aan een warmtepompinstallatie. Wel zo handig, want u wilt natuurlijk lang plezier hebben van uw nieuwe cv-ketel.

Nu met slimme thermostaat

Als u voor april gebruik maakt van onze najaarsaanbiedingen krijgt u van ons een slimme e-Twist thermostaat. Met deze slimme smartphone thermostaat komen u en uw gezin voortaan thuis in een warm huis. Naast de thermostaat krijgt u ook het eerste jaar gratis onderhoud cadeau. 

Kortom, reden genoeg om nu nog te profiteren van deze mooie aanbieding. Bekijk het aanbod snel op onze actiepagina.

Naar de actiepagina

Laatste kans najaarsaanbiedingen