Skip to main content

Remeha cv-ketel aanbieding

Wilt u er dit najaar ook warmpjes bijzitten? Maak dan vandaag nog gebruik van een van onze aantrekkelijke Remeha cv-ketel aanbieding. We hebben vier verschillende cv-ketels voor u geselecteerd welke voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Als u deze nu aankoopt, komt het pakket inclusief eTwist thermostaat én een jaar gratis onderhoud. De getoonde prijzen zijn inclusief btw, ketel met thermostaat, ketelaansluitpakket, vuilafscheider, de benodigde koppelingen en buis én montage. Echt compleet dus!

Hybride cv-ketels

Als u moet investeren in een nieuwe cv-ketel, loont het zich om te investeren in een hybride variant - zeker als u niet meteen wilt overgaan op een complete warmtepompinstallatie. De ketel kan in principe meteen aangesloten worden op een warmtepomp, maar u kunt er ook voor kiezen om dit op een later moment te laten doen. Natuurlijk helpen wij u bij Bervoets Installaties graag met het kiezen van een voor uw situatie geschikte hybrid ready cv-ketel. Speciaal daarom hebben wij een selectie gemaakt van vier energiezuinige en betrouwbare cv-ketels die perfect passen bij het duurzame verwarmen van de toekomst.

Combinatie hybride warmtepomp 

Het is vanaf 2026 niet meer verplicht om bij vervanging van de cv-ketel, minimaal een (hybride) warmtepomp aan te schaffen. Dat staat in het regeerakkoord 'Hoop, Lef en Trots' van de PVV, BBB, VVD en NSC. De (hybride) warmtepomp blijft voor huiseigenaren wel de standaard voor het verwarmen van hun woning. Wel of niet verplicht, overgaan op een (hybride) warmtepomp blijft een slimme keuze om geld te besparen op uw energierekening in de toekomst.

Uw cv-ketel verbruikt gas, terwijl de Elga Ace warmte uit de buitenlucht benut. Met behulp van elektriciteit wordt die lucht door compressie verder opgewarmd en via een gesloten systeem gebruikt voor de verwarming van uw woning.

Bij een gecombineerde installatie zorgt de warmtepomp grotendeels voor verwarming van de woning en levert de cv-ketel het warme (kraan) water en eventuele bijverwarming bij lage buitentemperaturen.

Remeha cv-ketel aanbieding
Remeha cv-ketel aanbieding

Kies de Remeha cv-ketel aanbieding die bij u past
Prijzen zijn all inclusive totaalprijzen:
inclusief montagemateriaal en arbeid
inclusief eTwist thermostaat
& eerste jaar gratis onderhoud.

Vraag hier een offerte voor uw nieuwe cv-ketel aan

Let op: wij leveren alleen in de regio (Fijnaart + 35 km)

Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw adres in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Maak uw keuze
Invalid Input