Remeha cv-ketel aanbieding

Remeha Tzerra Ace

Deze Remeha cv-ketel aanbieding is een echte krachtpatser die tot wel 18 liter warm water per minuut kan geven. Daarnaast is deze energiezuinige ketel stil en compact van formaat. Een bijkomend voordeel? De Remeha Tzerra Ace is hybrid ready en kan dus worden aangesloten op een warmtepomp. Zo bent u meteen helemaal klaar voor de toekomst. 

€1850,-

inclusief installatie, slimme thermostaat en het eerste jaar gratis onderhoud. op=op

500+ klanten gingen u al voor

De expert uit uw regio

Wij staan voor u klaar: 24/7

Top kwaliteit-prijs verhouding

Remeha Cv-ketel aanbieding

Wilt u er dit najaar ook warmpjes bijzitten? Maak dan vandaag nog gebruik van een van onze aantrekkelijke Remeha cv-ketel aanbiedingen. We hebben vier verschillende cv-ketels voor u geselecteerd welke voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Als u deze nu aankoopt, krijgt u er ook een gratis eTwist thermostaat én een jaar gratis onderhoud bij. De getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Hybride cv-ketels

Als u moet investeren in een nieuwe cv-ketel, loont het zich om te investeren in een hybride variant - zeker als u niet meteen wilt overgaan op een complete warmtepompinstallatie. De ketel kan in principe meteen aangesloten worden op een warmtepomp, maar u kunt er ook voor kiezen om dit op een later moment te laten doen. Natuurlijk helpen wij u bij Bervoets Installaties graag met het kiezen van een voor uw situatie geschikte hybrid ready cv-ketel. Speciaal daarom hebben wij een selectie gemaakt van vier energiezuinige en betrouwbare cv-ketels die perfect passen bij het duurzame verwarmen van de toekomst.

 

Kies de Remeha cv-ketel aanbieding die bij u past
(prijzen incl. installatie)


Vraag hier een offerte voor uw nieuwe cv-ketel aan