Skip to main content

Hou het thuis behaaglijk warm


Steeds meer mensen brengen door de maatregelen rond het Coronavirus meer tijd thuis door. Niet zo gek, want het advies tegen verspreiding van het virus is dan ook om zo veel mogelijk thuis te blijven. Zeker na de koelere nachten van de afgelopen periode, is het dan toch lekker om af en toe de verwarming aan te zetten. Helaas is nu dan ook het moment dat veel mensen erachter komen dat de cv-installatie niet (goed) meer werkt. Erg vervelend. We vertellen u graag hoe we er toch voor zorgen dat u er thuis lekker warm bij zit.

Net als bij andere apparaten is onderhoud bij een cv-ketel ook erg belangrijk. Aan te raden is om dit eens per jaar uit te laten voeren. Bij cv-ketel onderhoud wordt de ketel indien nodig schoongemaakt en defecten tijdig opgemerkt. Deze kunnen in de meeste gevallen meteen opgelost worden. Wel zo fijn, want zonder verwarming of warm water zitten - daar zit niemand op te wachten.

Cv-ketel reparatie & het coronavirus

Mocht u ontdekken dat uw cv-ketel niet meer of niet meer goed werkt, kunt u de storing 24/7 via het online formulier aan ons doorgeven. Eén van onze monteurs komt het probleem dan zo snel mogelijk verhelpen. Ook wij nemen hierbij de maatregelen tegen verspreiding van het COVID-19 virus in acht, zowel die van het RIVM als de overheid. Zo geven onze medewerkers u geen hand meer en bewaren we gepaste afstand. 

Omdat wij ook het welzijn en de gezondheid van onze monteurs zo veel mogelijk willen waarborgen, vragen wij ook u om de monteur de ruimte te geven. En mocht u ziek zijn of verkouden, vragen wij u om de afspraak te verzetten of iemand anders uit de woning te vragen ons te ontvangen.

Storingen voorkomen

Goed en regelmatig cv-ketel onderhoud is in negen van de tien gevallen het sleutelwoord in het voorkomen van een cv-ketel storing. Wist u dat iedere huiseigenaar verantwoordelijk is voor zijn eigen cv-ketel onderhoud? Wij snappen dat dit niet iets is dat bovenaan uw lijstje voor woningonderhoud staat. Daarom hebben wij speciale onderhoudscontracten samengesteld. Deze nemen u de zorg en het onderhoud van de cv-ketel geheel uit handen. U kunt daar hier meer over lezen.

Wilt u meer weten over wat wij voor u en uw cv-ketel storing kunnen betekenen? Of heeft u vragen over onze diensten en onze maatregelen tegen het coronavirus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Maar het belangrijkste is natuurlijk: zorg goed voor uzelf en uw naasten. Stay safe!

 

Hou het thuis behaaglijk warm