Skip to main content

De cv-ketel voor de toekomst

De temperaturen buiten gaan naar beneden en de verwarming in huis gaat weer aan. Dit is vaak ook het moment dat mensen erachter komen dat de cv-ketel niet meer goed werkt. Met het Klimaatakkoord in het achterhoofd is het een goed idee om bij vervanging van de huidige cv-ketel te kiezen voor een duurzamer alternatief. Nog niet toe aan een warmtepomp? Geen probleem: kies dan voor een hybride cv-ketel.

Een hybrid ready cv-ketel ziet er aan de buitenkant uit als een 'gewone' cv-ketel. Onder de kap bevindt zich echter iets dat niet zo gewoon is. Deze ketels hebben namelijk de mogelijkheid om gekoppeld te worden aan een warmtepomp en zonneboiler. Op deze manier kan het systeem gemakkelijk omgebouwd worden tot een duurzaam hybridesysteem.

Klaar voor de toekomst

Als u moet investeren in een nieuwe cv-ketel, loont het zich om te investeren in een hybride variant - zeker als u niet meteen wilt overgaan op een complete warmtepompinstallatie. De ketel kan in principe meteen aangesloten worden op een warmtepomp, maar u kunt er ook voor kiezen om dit op een later moment te laten doen.

Speciaal voor u geselecteerd

Natuurlijk helpen wij u bij Bervoets Installaties graag met het kiezen van een voor uw situatie geschikte hybrid ready cv-ketel. Speciaal daarom hebben wij een selectie gemaakt van vier energiezuinige en betrouwbare cv-ketels die perfect passen bij het duurzame verwarmen van de toekomst. Wanneer u dit najaar kiest voor zo'n ketel profiteert u ook nog eens van een aantrekkelijke aanbiedingen en extra's.

Wilt u weten welke hybride cv-ketel het beste bij uw situatie past? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, onze ervaren installateurs helpen u graag verder.

Contact opnemen

 

De cv-ketel voor de toekomst