Skip to main content

Cv-ketel aanbieding

gratis etwist thermostaat

Bij elke cv-ketel nu een thermostaat cadeau!

Kies vandaag nog voor een Remeha cv-ketel en krijg een eTwist thermostaat cadeau én een jaar onderhoud! U kunt kiezen uit de modellen Calenta en Tzerra (CW4 en CW5). Al deze Remeha cv-ketels installeren we gratis. Ze leveren veel warmte en zijn daarom geschikt voor ieder huishouden. Met een slimme smartphone thermostaat komen u en uw gezin voortaan thuis in een warm huis. Kortom, genoeg reden om vandaag nog te profiteren van deze mooie aanbieding, want op=op.

Bekijk hier alle aanbiedingen.

 

etwist

eTwist thermostaat

De verwarming instellen en aanpassen wanneer het u uitkomt!
Met de slimme eTwist thermostaat en gratis eTwist app regelt u de verwarming van uw huis snel en moeiteloos, waar u zich op dat moment ook bevindt! Natuurlijk is de thermostaat ook gewoon te bedienen met de draai- en drukknop, dus ook zonder telefoon, tablet of wifi kunt u optimaal gebruik maken van deze handige thermostaat. 

  • Altijd en overal uw verwarming bedienen met of zonder app
  • Inzicht in uw energieverbruik
  • Een comfortabel en behaaglijk huis, afgestemd op uw wensen


Onderhoudscontract

Met goed onderhoud aan uw cv-ketel voorkomt u storing, bespaart u energie en verlengt u de levensduur van uw ketel. Met een servicecontract bent u altijd verzekerd van onderhoud en service voor een vast bedrag per jaar. Ook hier helpen we u graag mee.

 

Maak gebruik van deze aanbieding