Keuken en sanitair

Keuken en sanitair

Keuken en sanitair Bervoets InstallatiesStaat u op het punt uw keuken of sanitair te verbouwen of renoveren? Bervoets Installaties staat voor u klaar! Wij leveren uw badkamer en toilet gebruiksklaar op en passen het leidingwerk in uw keuken aan. Klik hier voor een vrijblijvende offerte die precies aansluit op uw wensen.

Probleemloos functionerende badkamer of toilet

Wilt u een prachtige badkamer waarin al het sanitair compleet is verzorgd en probleemloos functioneert? Als vakbekwaam loodgietersbedrijf installeren wij uw nieuwe badkamer met de hoogst nodige zorg. We verleggen waar nodig de leidingen, we installeren de radiatoren en plaatsen het nieuwe sanitair. Wij leveren stap voor stap uw badkamer gebruiksklaar op.

Nieuwe keuken

Bent u van plan uw keuken te verbouwen of renoveren? De installatie van een keuken is nauwkeurig werk. Daarom is het verstandig de (meeste) werkzaamheden door een professionele klusser te laten uitvoeren. Denk daarbij aan het verleggen en het opnieuw aansluiten van de waterleidingen naar de kraan en vaatwasser. Bervoets Installaties kan u daarbij helpen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

 

500+ klanten gingen u al voor

De expert uit uw regio

Wij staan voor u klaar: 24/7

Top kwaliteit-prijs verhouding