Hybride cv-ketel aanbieding Steenbergen

Hybride cv-ketel aanbieding Steenbergen

 

hybride cv ketel aanbieding steenbergen

Woont u in Steenbergen of omgeving en bent u op zoek naar een hybride cv-ketel? Kies dan voor een hybride cv-ketel van Bervoets Installaties en profiteer meteen van mooie aanbiedingen en gratis extra's.

Betrouwbare Remeha cv-ketel

Om uw keuze te vergemakkelijken hebben wij speciaal voor u vier betrouwbare Remeha cv-ketels geslecteerd. Deze voldoen allemaal aan onze hoge kwaliteitseisen en dragen bij aan het verlagen van uw energierekening - ze zijn namelijk alle vier energiezuinig.

Klaar voor de toekomst

In de toekomst moeten alle huishoudens over naar een duurzame manier van verwarmen, bijvoorbeeld een warmtepomp en zonneboiler. Het mooie van een hybride cv-ketel is dat deze zowel meteen bij installatie als later aangesloten kan worden op zo'n duurzamer alternatief. U kunt dus nog jaren plezier hebben van uw investering.

Aantrekkelijke najaarsaanbiedingen

Wilt u ook een cv-ketel die klaar is voor de toekomst? Profiteer dan vandaag nog van onze najaarsaanbiedingen op de Remeha Tzerra Ace en Remeha Calenta Ace. U ontvangt er dit najaar ook nog een gratis slimme thermostaat en het eerste jaar gratis onderhoud bij. Wees er wel snel bij, want op=op.

 

 

Bekijk de aanbiedingen

500+ klanten gingen u al voor

De expert uit uw regio

Wij staan voor u klaar: 24/7

Top kwaliteit-prijs verhouding