Skip to main content

Hybride cv-ketel aanbieding Oudenbosch

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel en woont u in ? Bervoets Installaties uit Fijnaart helpt u graag bij de keuze voor een nieuwe cv-ketel. U heeft al een nieuwe cv-ketel zonder hoge investering of onverwachte kosten! Bij Bervoets Installaties kunt u het hele jaar door terecht voor advies, installatie én onderhoud van uw (nieuwe) cv-ketel.

Betrouwbare Remeha cv-ketel

Om uw keuze te vergemakkelijken hebben wij speciaal voor u vier betrouwbare Remeha cv-ketels geslecteerd. Deze voldoen allemaal aan onze hoge kwaliteitseisen en dragen bij aan het verlagen van uw energierekening - ze zijn namelijk alle vier energiezuinig.

Klaar voor de toekomst

In de toekomst moeten alle huishoudens over naar een duurzame manier van verwarmen, bijvoorbeeld een warmtepomp en zonneboiler. Het mooie van een hybride cv-ketel is dat deze zowel meteen bij installatie als later aangesloten kan worden op zo'n duurzamer alternatief. U kunt dus nog jaren plezier hebben van uw investering.

Aantrekkelijke najaarsaanbiedingen

Wilt u ook een cv-ketel die klaar is voor de toekomst? Profiteer dan vandaag nog van onze najaarsaanbiedingen op de Remeha Tzerra Ace en Remeha Calenta Ace. U ontvangt er nu ook nog een slimme thermostaat en het eerste jaar onderhoud bij. Wees er wel snel bij, want op=op.