Dakgoten vervangen of repareren

Dakgoot vervangen of repareren

Zinken dakgoten vanaf € 60,- per strekkende meter!

 

dakgoot repareren

Wilt u de dakgoten van uw woning vervangen en afwerken met hoogwaardig zinkwerk? En zorgt uw huidige dakgoot voor problemen? Bervoets Installaties plaatst en repareert uw zinken dakgoot. Bij ons kunt u kiezen voor standaardmaten of maatwerk. Ook leveren wij zinkwerk met aansluitende zinken afwerklijsten en regenwater afvoerpijpen speciaal voor u op maat. Daarmee krijgt u een strak afgewerkt geheel dat jaren meegaat!

Wanneer moet uw dakgoot vervangen of gerepareerd worden?

Wanneer moet een dakgoot worden vervangen? Bervoets Installaties beantwoordt graag die vraag voor u. Wij bekijken elke situatie afzonderlijk en leveren altijd maatwerk. Zo bieden wij u meerdere mogelijkheden. Ook voor aansluitende zinken afwerklijsten en regenwater afvoerpijpen kunt u bij ons terecht. Wij meten deze altijd speciaal voor u op waarna wij de lijsten en regenpijpen op maat maken. 

Goed functionerende dakgoten voeren al het water netjes af door de regenpijp. Wanneer uw dakgoot regelmatig overloopt of druppelt, bevat uw dakgoot zwakke plekken. Tijd voor actie! Repareer of vervang uw dakgoot tijdig om lekkages en bederf te voorkomen.

Waarom kiezen voor zinken dakgoten?

Bervoets Installaties plaatst uitsluitend zinken dakgoten, afwerklijsten en hemelwater afvoerpijpen gemaakt van hoogwaardig zink. We zetten de voordelen van het gebruik van zink voor u op een rij.

  • Sterk materiaal
  • Gaat gemiddeld 40 jaar mee
  • Geeft uw woning een authentieke uitstraling
  • Beschadiging makkelijk repareren
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

 

Vraag nu een offerte aan:

Vul onderstaand formulier in. Eén van onze experts neemt vervolgens vrijblijvend contact met u op.

500+ klanten gingen u al voor

De expert uit uw regio

Wij staan voor u klaar: 24/7

Top kwaliteit-prijs verhouding