Remeha Tzerra Ace CW5

Remeha Tzerra Ace CW5

 

Tzerra Ace CW5Bent u op zoek naar een energiezuinige cv-ketel die kan voorzien in de grote warm waterbehoefte van uw (grotere) gezin? Kies dan voor de Remeha Tzerra Ace CW5. Deze efficiënte ketel zorgt voor ruim 18 liter warm water per minuut. Zo weet u zeker dat u er warmpjes bij zit.

Voor de grotere warm water behoefte

Door zijn hoge vermogen is de Ace CW5 uitermate geschikt voor grotere huishoudens, gemiddelde huishoudens met een hogere warm water behoefte of wanneer u in een wat groter huis woont. De hoge capaciteit van de ketel (183 liter water van 40°C in slechts tien minuten) past dan ook goed bij een bovengemiddeld douche-, bad- of keukengebruik.

Klaar voor de toekomst

In de toekomst moeten alle huishoudens over naar een duurzame manier van verwarmen, bijvoorbeeld een warmtepomp of zonneboiler. Met de Remeha Tzerra Ace CW 5 bent u daar meteen klaar voor, de ketel is namelijk ook geschikt om in combinatie met een van deze duurzame alternatieven gebruikt te worden. Zo heeft u nog jaren plezier van uw nieuwe cv-ketel.

De Tzerra Ace CW5 is niet alleen klaar voor de toekomst door de mogelijkheid tot koppelen aan een warmtepomp, de ketel is namelijk ook klaar voor eSmart Inside. Dit is een slimme software die zorgt voor een efficiënte en betrouwbare aansturing van het apparaat en biedt zelfs de mogelijkheid dat de ketel uit zichzelf preventieve serviceberichten stuurt.

Alle kenmerken op een rij:

  • 18,3 liter warm water per minuut
  • Hybrid ready
  • eSmart Inside
  • Compact formaat
  • Bedieningspaneel met LCD-display
  • Optie tot automatisch bijvullen (€100,-)

 

CV-KETEL AANBIEDING

Remeha Tzerra Ace CW5 + installatie + gratis eTwist thermostaat + eerste jaar gratis onderhoud voor €1850,-

 
Offerte aanvragen voor een Remeha Tzerra Ace CW5

500+ klanten gingen u al voor

De expert uit uw regio

Wij staan voor u klaar: 24/7

Top kwaliteit-prijs verhouding