Remeha Tzerra Ace CW4

Remeha Tzerra Ace CW4

 

Tzerra Ace CW4Bent u op zoek naar een betrouwbare cv-ketel die voldoende warm water kan leveren voor uw hele huishouden? Kies dan voor de Remeha Tzerra Ace CW 4. Deze luxe energiezuinige ketel is stil en compact van formaat. Een bijkomend voordeel? Met deze ketel bent u meteen helemaal klaar voor de toekomst; hij is namelijk hybrid ready.

13 liter warm water per minuut

De Tzerra Ace CW4 is geschikt voor huishoudens met een wat hoger warm water gebruik en ideaal wanneer u in een gemiddelde gezinswoning woont. De ketel heeft een capaciteit van 130 liter warm water (40°C) in slechts tien minuten. Deze cv-ketel heeft daarnaast een compact formaat. Hierdoor is er altijd wel een ruimte in huis te vinden waar hij geplaatst kan worden, als het moet past hij zelfs in uw keukenkastje.

Klaar voor de toekomst

In de toekomst moeten alle huishoudens over naar een duurzame manier van verwarmen, bijvoorbeeld een warmtepomp. Met de Remeha Tzerra Ace CW4 bent u daar ook klaar voor, deze ketel kan namelijk aangesloten worden op een zonneboiler of warmtepomp. Zo heeft u nog jaren plezier van uw nieuwe investering.

De Tzerra Ace CW4 is niet alleen klaar voor de toekomst door de mogelijkheid tot koppelen aan een warmtepomp, de ketel is namelijk ook klaar voor eSmart Inside. Dit is een slimme software die zorgt voor een efficiënte en betrouwbare
aansturing van het apparaat en biedt zelfs de mogelijkheid dat de ketel uit zichzelf preventieve serviceberichten stuurt.

Kenmerken van deze cv-ketel
  • 13 liter warm water per minuut
  • Hybrid ready
  • eSmart Inside
  • Compact formaat
  • Bedieningspaneel met LCD-display
  • Optie tot automatisch bijvullen (€100,-)

 

CV-KETEL AANBIEDNG

Remeha Tzerra Ace CW4 + installatie + gratis eTwist thermostaat + eerste jaar gratis onderhoud voor €1750,-

Aanvragen

 

500+ klanten gingen u al voor

De expert uit uw regio

Wij staan voor u klaar: 24/7

Top kwaliteit-prijs verhouding