Remeha Calenta Ace CW5

Remeha Calenta Ace CW5

 

Calenta Ace CW5Is uw huishouden groter dan gemiddeld of heeft u een bovengemiddelde warm water behoefte? Kies dan voor de Remeha Calenta Ace CW5. Met deze energiezuinidge cv-ketel weet u zeker dat u genoeg warm water tot uw beschikking heeft. Een bijkomend voordeel: door de mogelijkheid tot koppeling aan een warmtepomp bent u ook meteen klaar voor de toekomst. 

Warm water in overvloed

Met een vermogen tot wel 20,3 liter warm water (40°C) per minuut weet u met de Calenta Ace CW5 zeker dat u altijd over genoeg warm water kunt beschikken. De ketel is dan ook geschikt voor royalere woonhuizen, grotere huishoudens of huishoudens met een bovengemiddelde warm water behoefte. Ook het voorzien van warm water in een luxe badkamer of het vullen van een ligbad met een inhoud van 120 tot 200 liter is helemaal geen probleem voor de CW5.

Hybrid ready

In de toekomst moet iedereen over op een duurzamere manier van verwarmen, bijvoorbeeld een warmtepomp. Het voordeel van deze cv-ketel is dat deze klaar is voor een koppeling met een warmtepomp of bijvoorbeeld een zonneboiler. Op deze manier heeft u nog lange tijd plezier van uw aankoop.

Daarnaast is de CW5 voorzien van eSmart Inside, een slimme technologie die zorgt voor slimme en efficiënte aansturing van het systeem en het automatisch doorsturen van preventieve serviceberichten mogelijk maakt. Kortom: met de Remeha Calenta Ace CW5 bent u helemaal klaar voor de toekomst!

Eigenschappen

  • 20,3 liter warm water per minuut
  • Hybrid ready
  • Zeer stil
  • eSmart Inside
  • Uitgebreide regeltechnische mogelijkheden
  • Optie tot automatisch bijvullen (€100,-)

 

CV-KETEL AANBIEDNG

Remeha Calenta Ace CW5 + installatie + gratis eTwist thermostaat + eerste jaar gratis onderhoud voor €2125,-

Aanvragen

500+ klanten gingen u al voor

De expert uit uw regio

Wij staan voor u klaar: 24/7

Top kwaliteit-prijs verhouding