Remeha Calenta Ace CW4

Remeha Calenta Ace CW4

 

Calenta Ace CW4De Remeha Calenta Ace CW4 is een luxe en betrouwbare cv-ketel die u in een korte tijd van veel warm water kan voorzien. Daarnaast is deze ketel niet alleen klaar voor de toekomst (hybrid ready) maar ook nog eens erg stil. 

14,5 liter warm water per minuut

Wist u dat er bij een gemiddelde douche 7 à 8 liter water per minuut gebruikt wordt? De Calenta Ace 28c CW4 levert 14,5 liter warm water (40°C) per minuut, genoeg dus om elders ook nog warm water te gebruiken wanneer de douche al gebruikt wordt. Heeft u een bad? Geen probleem, met deze cv-ketel vult u eenvoudig een ligbad met een volume van 100 tot 120 liter.

Hybrid ready

Deze cv-ketel is helemaal klaar voor de toekomst, hij beschikt namelijk over de mogelijkheid om gekoppeld te worden aan een warmtepomp of zonlichtsysteem. Zo heeft u in de toekomst ook nog plezier van de Calenta Ace CW4. Daarnaast beschikt de ketel over eSmart inside. Dit is slimme software die zorgt voor een efficiënte en betrouwbare aansturing van het apparaat en zelfs de mogelijkheid biedt dat de ketel uit zichzelf preventieve serviceberichten stuurt. Hoe handig is dat?

Alle kenmerken op een rij

  • 14,5 liter warm water per minuut
  • Zeer stil
  • Hybrid ready
  • eSmart Inside
  • Uitgebreide regeltechnische mogelijkheden
  • Optie tot automatisch bijvullen (€100,-)

 

CV-KETEL AANBIEDNG

Remeha Calenta Ace CW4 + installatie + gratis eTwist thermostaat + eerste jaar gratis onderhoud voor €2000,-

Aanvragen

500+ klanten gingen u al voor

De expert uit uw regio

Wij staan voor u klaar: 24/7

Top kwaliteit-prijs verhouding