Skip to main content

Bouwen aan een duurzame toekomst!

Ligt u ‘s nachts ook weleens wakker van de alsmaar oplopende energieprijzen? En bent u het ook beu om steeds weer in de stress te schieten, wanneer er weer een energie verhoging aankomt? Dan is dit hét moment om te gaan verduurzamen! U hoort er de laatste jaren steeds meer over. Wanneer u de radio of televisie aanzet of op scrollt op internet, het gaat over klimaatveranderingen en verduurzamen.

Het verduurzamen van uw woning leidt niet alleen tot een waardevermeerdering van het huis. Een huis met een energielabel A levert bij verkoop veel meer op dan een huis met een energielabel F. Uw huis verduurzamen is daarnaast niet alleen goed voor het milieu, maar ook direct voelbaar in uw portemonnee. Uw energierekening wordt beduidend lager. Hierdoor worden de vaste lasten lager. De kosten van de investering om uw huis te verduurzamen zijn meestal lager dan de besparing op de energierekening. Om u hierbij te helpen hebben we bij Bervoets installaties de laatste jaren natuurlijk niet stil gezeten!

Bervoets Installaties kan u helpen met de volgende duurzame oplossingen:

De energiezuinige CV ketels

Verduurzamen met Bervoets installaties Remeha Elga AceHet warm kloppend hart in uw huis? Dat is toch écht de cv ketel. Vaak verborgen geplaatst en daarom soms een tikkeltje vergeten als het aankomt op regelmatig onderhoud. Dat is jammer, want de ketel verwarmt uw huis tot in de verste hoeken. Via uw centrale verwarming en uw kraan- en badwater. Een storing of complete uitval komt dus nooit gelegen! En als u twijfelt aan de betrouwbaarheid van uw ketel voor de komende winter, laat dan deze zomer een nieuwe ketel installeren.

En wanneer u uw woning optimaal wilt verduurzamen, maakt u met de installatie van een Remeha Elga Ace hybride warmtepomp een goede keuze! Met een hybride installatie verbruikt u dan ook minder gas en daarmee wordt u minder afhankelijk van de stijgende gasprijzen. Bovendien is de CO2-uitstoot lager. Eén van de belangrijke voordelen van de Elga Ace is dat deze makkelijk te combineren is met iedere HR cv-ketel. Dat betekent dat u uw huidige cv-installatie kunt uitbreiden met een hybride warmtepomp. Dat is een ideale manier om kosten te besparen én natuurlijk om te verduurzamen.

 

Hybride warmtepompen Remeha

Remeha Elga AceDus bent u van plan om uw woning nog verder te verduurzamen? Schaf dan nu een duurzame Remeha Elga Ace warmtepomp aan en profiteer van een flinke investeringssubsidie! De ISDE geeft u een tegemoetkoming bij de aankoop van zonneboilers, warmtepompen en hybride oplossingen. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Op de Elga Ace 4kW ontvangt u €2.400,- subsidie en op de Elga Ace 6kW onvangt u €2.700,- subsidie. De overheid stimuleert Nederlandse huishoudens en bedrijven hiermee om minder gas te gebruiken en meer duurzame warmte. Dit bespaart energie en dringt de CO2-uitstoot terug. En bespaart u tot 50% op het jaarlijkse gasverbruik, dus deze zaken bij elkaar opgeteld levert een aantrekkelijke terugverdientijd op.

Kijk voor meer informatie op de hybride warmtepomp pagina of neem contact met ons op!

Zinken dakgoten

Verduurzamen met Bervoets installaties afb. zinken dakgotenBent u een trotse woningbezitter? Dan moet uw woning voorzien zijn van deugdelijke en niet lekkende dakgoten. Niet onbelangrijk in deze tijden waarin de regenbuien steeds heftiger worden en we steeds meer moeten verduurzamen. Een zinken dakgoot blijft voor wat het aankopen van een dakgoot betreft sinds jaar en dag veruit één van de populairste mogelijkheden. Is uw dakgoot aan vervanging toe of bent u van plan uw bestaande dakgoot te vervangen door een duurzame variant van zink? Wij vertellen u hier graag meer over en met welke gemiddelde kosten u in dit geval rekening dient te houden.

 

Waterontharder

Verduurzamen met Bervoets installaties afb. waterontharderEr is niets vervelender dan die hardnekkige kalkaanslag in de douche of een koffiezet-apparaat dat kapot gaat door een gebrek aan ontkalken. Erger nog, hard water kan voor een geïrriteerde huid of dof haar zorgen. Een waterontharder kan in deze gevallen uitkomst bieden. Het is echter erg lastig om een kwalitatieve en goedkope waterontharder te vinden. Een waterontharder filtert calcium en magnesium uit het water en maakt een einde aan deze ongemakken. Omdat dit ervoor zorgt dat apparaten langer meegaan draagt dit ook bij aan het verduurzamen van uw huis.

 

Bouwen aan een duurzame toekomst!