Skip to main content

Remeha Tzerra Ace-Matic CW5

Bent u op zoek naar een energiezuinige cv-ketel die kan voorzien in de grote warm waterbehoefte van uw (grotere) gezin? Kies dan voor de Remeha Tzerra Ace-Matic CW5. Deze efficiënte ketel zorgt voor ruim 16,7 liter warm water per minuut. Zo weet u zeker dat u er warmpjes bij zit.

Voor de grotere warm water behoefte

Door zijn hoge vermogen is de Ace-Matic CW5 uitermate geschikt voor grotere huishoudens, gemiddelde huishoudens met een hogere warm water behoefte of wanneer u in een wat groter huis woont. De hoge capaciteit van de ketel past dan ook goed bij een bovengemiddeld douche-, bad- of keukengebruik.

Klaar voor de toekomst

In de toekomst moeten alle huishoudens over naar een duurzame manier van verwarmen, bijvoorbeeld een warmtepomp of zonneboiler. Met de Remeha Tzerra Ace-Matic CW 5 bent u daar meteen klaar voor, de ketel is namelijk ook geschikt om in combinatie met een van deze duurzame alternatieven gebruikt te worden. Zo heeft u nog jaren plezier van uw nieuwe cv-ketel.

De Tzerra Ace-Matic CW5 is niet alleen klaar voor de toekomst door de mogelijkheid tot koppelen aan een warmtepomp, de ketel is namelijk ook klaar voor eSmart Inside. Dit is een slimme software die zorgt voor een efficiënte en betrouwbare aansturing van het apparaat en biedt zelfs de mogelijkheid dat de ketel uit zichzelf preventieve serviceberichten stuurt.

Wij houden van duidelijkheid

De getoonde prijs bij deze aanbieding is ook echt de prijs voor het totaalpakket: dus inclusief btw, ketel met thermostaat, ketelaansluitpakket, vuilafscheider, de benodigde koppelingen en buis én montage. U komt dus nooit voor verrassingen te staan. Het eerste jaar gratis onderhoud krijgt u daar gratis bij, zonder kleine lettertjes.
Remeha Tzerra Ace-Matic CW5 aanbieding

inclusief eTwist thermostaat
& eerste jaar gratis onderhoud

€2.585,17

Alle kenmerken op een rij

  • 16,7 liter warm water per minuut
  • Hybrid ready
  • eSmart Inside
  • Compact formaat
  • Bedieningspaneel met LCD-display
  • Optie tot automatisch bijvullen (€150,-)

Offerte aanvragen

Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw adres in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Invalid Input