Skip to main content

Remeha Tzerra Ace-Matic CW4

Bent u op zoek naar een betrouwbare cv-ketel die voldoende warm water kan leveren voor uw hele huishouden? Kies dan voor de Remeha Tzerra Ace-Matic CW 4. Deze luxe energiezuinige ketel is stil en compact van formaat. Een bijkomend voordeel? Met deze ketel bent u meteen helemaal klaar voor de toekomst; hij is namelijk hybrid ready.

Zelf instellend. Optimaal presterend.

De Tzerra Ace-Matic CW4 is geschikt voor huishoudens met een wat hoger warm water gebruik en ideaal wanneer u in een gemiddelde gezinswoning woont. De ketel heeft een capaciteit van 130 liter warm water (40°C) in slechts tien minuten. Deze cv-ketel heeft daarnaast een compact formaat. Hierdoor is er altijd wel een ruimte in huis te vinden waar hij geplaatst kan worden, als het moet past hij zelfs in uw keukenkastje.

Klaar voor de toekomst

Bovendien is de Tzerra Ace-Matic goed voorbereid op de toekomst. Met een indrukwekkende modulatieverhouding van 1:8, is dit systeem ideaal geschikt voor integratie met hybride warmtepompen en voor gebruik in goed geïsoleerde woningen met een lage warmtebehoefte. Daarnaast is deze cv-ketel ook volledig compatibel met aardgas waarin tot 20% waterstof is bijgemengd. De Tzerra Ace-Matic beschikt standaard over een ingebouwde zonneboilerregeling, waardoor het naadloos kan worden geïntegreerd met zonneboilers en andere duurzame energieoplossingen.

Wij houden van duidelijkheid

De getoonde prijs bij deze aanbieding is ook echt de prijs voor het totaalpakket: dus inclusief btw, ketel met thermostaat, ketelaansluitpakket, vuilafscheider, de benodigde koppelingen en buis én montage. U komt dus nooit voor verrassingen te staan. Het eerste jaar gratis onderhoud krijgt u daar gratis bij, zonder kleine lettertjes.
Remeha Tzerra Ace-Matic CW4 aanbieding

inclusief eTwist thermostaat
& eerste jaar gratis onderhoud

€2.456,66

Alle kenmerken op een rij

  • Gegarandeerd hoog blijvend rendement
  • Hybrid ready
  • eSmart Inside
  • Compact formaat
  • Bedieningspaneel met LCD-display

Offerte aanvragen

Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw adres in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Invalid Input